Masło maślane Mango od Aleksandry Skowron – Pałka z manufaktury Nali Natural z Żyrardowa. Ręcznie robione masło stworzone na bazie maseł roślinnych – mango i kakaowego, olei – makadamia i rokitnikowego. Odżywia skórę i ogranicza utratę wody z jej powierzchni.
Produkt przechowywać w temperaturze do 25⁰C.
Produkt nabierać sucha dłonią, dzięki temu dłużej ci posłuży.
Produkt przechowywać w ciemnym miejscu. Karotenoidy zawarte w oleju rokitnikowym są wrażliwe na świtało. Wystawianie produktu na długotrwałe i bezpośrednie działanie promieni słonecznych spowoduje stopniowy zanik pomarańczowej barwy.
Skład: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, MACADAMIA INTEGRIFOLIA OIL, MANGIFERA INDICA(MANGO) SEED BUTTER, TAPIOCA STARCH, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT (SEABUCKTHORN) OIL, CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, CITRAL , CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE